Onderzoeksondersteuning

   Meer informatie
Enkele onderzoeken die recent zijn uitgezet met behulp van onze dienstverlening:
 
 • Otib, januari 2011:
  Tevredenheidsonderzoek Topstartersdagen, voor de installatie- en elektrotechnische branche.
 • Gitp jaarlijks herhaald diversiteits onderzoek , juni 2011:
  Resultaat diversiteitonderzoek: 'De kracht van anders zijn'.
 • Provincie Utrecht, april-september 2011:
  Werkgelegenheidsonderzoek. Inventarisatie bedrijventerrein en kantoorlocaties binnen provincie utrecht
 

IS-consult heeft verschillende instrumenten ontwikkeld, waarmee u via e-mail en internet uw onderzoeken kunt uitzetten. IS-consult kan u eventueel verder ondersteunen bij het versturen van mailings en de logistieke processen volledig uit handen namen. U kunt uw online onderzoek ook combineren met het uitzetten van schriftelijke enquêtes en met telefonische of persoonlijke informatieverzameling.

IS-consult is een onafhankelijk, flexibel en betrouwbaar bedrijf dat de technische en logistieke rompslomp uit handen neemt. Snel, maar uiterst zorgvuldig en vakkundig.

Werkwijze

Met behulp van onze geavanceerde software maken wij met een zeer korte doorlooptijd uw enquêtes  geschikt voor het internet, voor verspreiding via e-mail of voor schriftelijke verspreiding:
 • Aan de hand van uw aangeleverde vragenlijst maken wij een gebruiksvriendelijke, digitale enquête geheel in uw huisstijl en in vrijwel elke taal.
 • In samenspraak met u kunnen we de definitieve versie zowel schriftelijk als via e-mail uitzetten (niet iedereen maakt graag gebruik van het internet)
 • Wij verzorgen gedurende het hele project de hosting en de dataverzameling vanuit verschillende bronnen.
 • We dragen zorg voor het uitzetten van eventuele 'reminders' en leveren daar waar nodig technisch support.
 • U kunt op elke moment een overzicht van de actuele respons opvragen of de verzamelde data  opvragen voor (tussentijdse) analyse. U kunt hiervoor ook IS-consult inschakelen, indien gewenst. Wij denken graag met u mee!