IS-consult, een full service provider

  Om u een optimale service te verlenen, kunnen wij ook de webhosting verzorgen van al uw internetgebaseerde toepassingen.

Al vanaf 2000 lopen we voorop met snelle en veilige internetdiensten voor de zakelijke markt. Ons netwerk en serverpark blinken uit in stabiliteit en voldoet aan de GBZ-norm (Goed Beheerd Zorgsysteem). Alle kritische onderdelen zijn dubbel of meervoudig uitgevoerd en uw software draait altijd parallel op een fysiek andere server. Ons datacenter

Voortdurend investeren we in kwaliteit, veiligheid en stabiliteit. We zijn nu al klaar om de zakelijke markt van morgen te bedienen.
Veel ondernemingen die gebaat zijn bij de zekerheid van professionele internetvoorzieningen, maken al gebruik van de diensten van IS-consult.

 

Webhosting mét ASP.NET 4.0
Onze servers zijn uitgerust met de nieuwste generatie van het .NET framework.

.NET Framework 4.0 verbeterd de schaalbaarheid en de prestaties van applicaties. Daarbij is tot zeventig procent minder code nodig om dezelfde functionaliteit te bereiken.
 

 
DotNetNuke: Web Application Framework

Wat is DotNetNuke?
DotNetNuke is een veelzijdig en zeer uitgebreid pakket om een portal of site te ontwikkelen via een innovatieve interface. DotNetNuke is een pakket ontwikkeld op basis van ASP.NET en benut bijna alle mogelijke aspecten van ASP.NET, het is daarom ook zeer flexibel en staat je toe om verschillende modules, skins en templates toe te voegen van derde partijen om jou portal of site zo uniek mogelijk te maken. Meer informatie over de mogelijkheden van DotNetNuke zijn op de website te vinden.
 

 

 

Application Hosting
IS-consult is niet alleen als ISP actief maar ook als ASP. Een Application Service Provider, kortweg ASP, levert applicaties vanuit een centrale omgeving om zo de toegankelijkheid te vergroten en eenvoudig te komen tot een prijs per gebruiker. Als Microsoft Certified Partner biedt IS-consult het MKB de unieke mogelijkheid om gebruik te maken van de volgende ASP-services:
  • Microsoft CRM
    Al uw klanten gecentraliseerd in beeld.
  • Microsoft Sharepoint Services
    Gebruik internet om informatie en documenten te delen voor bijvoorbeeld projectteams of voor de opbouw van een online kennissysteem.
  • Niolite On
    Niolite On biedt uw organisatie ondersteuning op het gebied van onder anderen relatiebeheer, projectplanning, urenregistratie, personeel en organisatie, documentbeheer.